Ungarnsgade 17, 1. tv., 2300 København S

Super velbeliggende rødstensejendom på rolig parallel vej til Amagerbrogade. Kun et stenkast fra metroen på Lergravsparken st., bus 2A - og dermed kun få min. til bl.a. Kgs. Nytorv, indre by og Kastrup lufthavn samt under 5 minutter til Amager Strandpark. Boligen ligger indenfor gåafstand til gode shopping- og indkøbsmuligheder samt hyggeligt caféliv. Du har alt indenfor kort gå- eller cykelafstand: Amagercenteret, Amagerbrogade og Holmbladsgade med små specialbutikker, gode spisesteder, gode indkøbsmuligheder, Christianshavn, Holmen og meget mere.

Her er tale om en ejerforening med styr på økonomien. Ejendommen er løbende vedligeholdt og har et indbydende grønt gårdanlæg. Der ud over byder ejendommen på fælles vaskeri, fjernvarme, dørtelefon og termovinduer. Lejligheden er en utrolig veldisponeret 2 værelses Københavnerlejlighed med plankegulve, stuklofter, fyldningsdøre mv. Fra lejlighedens fordelingsentré har man adgang til samtlige af lejighedens rum, hvilket gør lejligheden meget delevenlig.
En skøn, lys og rummelig stue med gode indretningsmuligheder. Et dejligt, roligt soveværelse som er gårdvendt og med plads til stor garderobeskab. Et charmernede køkken med god arbejdsplads og endeligt et mindre men fint badeværelse med brus.

Søger du en centralt beliggende bolig med alt indenfor kort rækkevidde og en super god rumfordeling, så kontakt os for fremvisning på tlf. 93 94 40 20.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 93 94 40 20.

Vi tilbyder også køberrådgivning