Vingårds Alle 71, 3. th., 2900 Hellerup

Skøn øverst beliggende lejlighed i den eftertragtede bebyggelse St. Taffelbay med stor solrig sydvendt altan.

EJENDOM OG OMRÅDE:
Ejendommen ligger midt i Hellerup, med alle dagligvarebutikker inden for 100 meter, samt shopping på Hellerup Strandvej. Desuden dejlige grønne og rekreative områder - Stranden ved Charlottenlund Fort, Øregårdsparken og Charlottenlund. Lejligheden er roligt beliggende tilbagetrukket fra Strandvejen omgivet af grønne arealer. God trafikal infrastruktur.

INDRETNING:
Lys og veldisponeret lejlighed: Stor stue med loft til kip og med masser af dejligt lys fra de store sydvendte termovinduer, og med direkte udgang til skøn altan i hele lejlighedens bredde. Altanen med trægulv har god plads til bord og stole. Flot stilrent IKEA køkken med masser af skabsplads og med udsigt til de fælles grønne arealer. Derudover indeholder lejligheden et dejligt nordvendt soveværelse med udgang til nordvendt altan med morgensol. Nyere, lyst flisebadeværelse med væghængt toilet.
Nyere elinstallationer, flere steder med dæmperfunktion. Alle ledninger er skjult i væggene. Det er en god og veldrevet ejerforening med fælles vaskeri, cykelkælder samt brugsret til eget kælderrum. Alt i alt en dejlig indflytningsklar lejlighed der skal ses og opleves.

Lejligheden egner sig til førstegangskøbere, det unge par, forældrekøb til studerende.

AFSTANDE:
Hellerup Station 1,7 km.
Bernstoffsvej Station 1,2 km.
Waterfront Shopping 1,9 km.
Charlottenlund Fort 0,7 km.
Svanemøllen Strandpark 2,8 km.
Trianglen 4,6 km.
Københavns Rådhusplads 7,9 km.

Ring direkte til med virkende mægler 40 68 60 37Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.

Vi tilbyder også køberrådgivning