Peter Bangs Vej 248, st. mf., 2500 Valby

OMRÅDET: Super beliggende tilbagetrukket fra vejen og tæt op af Grøndalsparken og Damhussøen til løbeturen. Kun ca. 200 meter fra KB Hallen S-tog station og få min. på cykel fra Flintholm Metrostation. Med andre ord nem og hurtig adgang til CBS, KU, indre by mv.

EJENDOMMEN: Veldreven andelsboligforening med sund økonomi - se evt. mere på foreningens hjemmeside www.abbirkehave.dk eller kontakt os for mere info og/eller fremvisning. Ejendommen byder endv. på fællesvaskeri med digital betaling, tørrekælder, gratis parkering på ejendommens P-arealer, cykel-/barnevognskælder, vicevært, kabel-tv (grundpakke indeholdt i boligafgift), mulighed for ekstra kælderrum og garage mod betaling samt storskraldsrum. Endeligt er der brugsret til eget kælderrum.

LEJLIGHEDEN: Fordelingsentré med indbygget garderobe til overtøjet og støvsugeren, fint badeværelse med terrassogulv og brus. Dejlig stor og lys stue/værelse med udgang til en stor og solrig altan. Fra stuen adgang til et godt og veludnyttet køkken med køle-/fryseskab og komfur.

Lejligheden er indflytningsklar og skal ses for korrekt bedømmelse!


Vurderingsprincip: Andelskronen er beregnet på baggrund af valuarvurdering pr. 21.01.2014.


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.