Vølundsgade 22., 3. tv., 2200 København N

Skøn indflytningsklar lejlighed - Nyd morgensolen på altanen med en latte .

INDRETNING:
Indbydende rummelig entré med god plads til overtøj og fodtøj, byder dig velkommen til lejlighedens skønne 58 m2. Herfra åben adgang til lyst, flot og velholdt køkken, hvor du på bedste gastronomisk vis kan stege dine t-bone steaks på gasblus. Der er ligeledes spiseplads til to i køkkenet. Stort soveværelse med indbygget stort klædeskab med plads til alt dit tøj. Fra soveværelset er der udgang til en toplækker altan, hvor du kan sidde og nyde morgensolen stå op over København, akkompagneret af en frisklavet latte. Lækker rummelig stue med strålende aftensol og bedste indretningsmuligheder.

EJENDOMMEN:
Lejligheden er beliggende i en af de flottere klassiske Nørrebroejendomme. Via køkkentrappen er der adgang til en skøn, hyggelig aflukket gård, med fælles grillarrangement, borde og bænke. Veldrevet ejerforening med god økonomi. Fælles vaskeri.

KVARTERET:
Vølundsgade ligger mellem Tagensvej og Nørrebrogade. Man har nem og hurtig adgang ind til city, med bl.a. to S-tog stationer, busser og den kommende Metro Cityring. Nabo til Balders Plads med den anmelderroste Cafe Røde Rose. Næsten i baghaven finder man Bananna Park med klatremure, boldbaner og legepladser, herudover tæt på Stefansgade kvarteret, hvor man kan hygge og spise på alle de forskellige caféer og madsteder. Rigtig gode indkøbsmuligheder, lige rundt om hjørnet finder man både Føtex, Fakta og Irma. Kun et stenkast till Fælledparken og Søerne.

Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.

Vi tilbyder også køberrådgivning.