Dybesøvej 106, 4581 Rørvig

343 m2. Mulighedernes hus, sommerhus, bolig, erhverv, kursusejendom, bed & breakfast, du vælger selv

Tæt på Dybesø. 343 m2. Mulighedernes hus, sommerhus, bolig, erhverv, kursusejendom, bed & breakfast, du vælger selv.

Få rigtig meget for pengene. Meget fordelagtig pris for mange kvardratmeter og mange muligheder. Prisen ligger ca. 50% under gennemsnitspriserne i 4581 Rørvig.

Området
(Sidste hus med helårsstatus i området)
Ejendom i Rørvig med et væld af muligheder. Beliggende i eftertragtet og naturskøndt område tæt på Dybesø, Kattegat, Solfaldshøj og Badehotellet og i øvrigt midt imellem alle Rørvigs fristelser.
Wind og kitesurfing i Skansehagebugten, løbeture om dybesø, cykelture gennem Sandflugtsplantagen op til fiskehandleren og købe frokost. Krabbefiskeri ved havnen. Solnedgange over Kattegat.

Tæt på Dybesø. 343 m2. Mulighedernes hus, sommerhus, bolig, erhverv, kursusejendom, bed & breakfast, du vælger selv.

Grunden
Lukket solrig grund på 1717 m2 , overskuelig, hyggelig, rolig og med ældre randbeplantning, hvor man kan være sig selv.

Ejendommen
Hovedhus med et boligareal på 156 m2 der er opført i 1950. Huset indeholder: Åbent køkken i forbindelse med spisestue, herfra udgang til pejsestue/ stue + kontor. Fra spisestuen er der trappe op til 1. salen, med soveværelse, lille værelse samt badeværelse med brus.
Stor hall forbinder hovedhuset og den store tilbygning på 187 m2, der er anvendelig til mange formål, galleri, ataliér, bed & breakfast, gæsteafdeling, foredrag, yoga, dans, liberalt erhverv. Har du drømmen om et unikt fristed med mange muligheder som du selv vil præge, så er muligheden her.
Ejendommen opvarmes både af elvarme og pillefyr.
Carport på 27 m2.

Odsherred kommune håndhæver ikke bopælspligten for huse med tilladelse til helårs-beboelse i sommerhusområder, den kommende ejer kan altså både have hus i Rørvig og i København og selv bestemme, hvor han vil bo uanset årstiden.

Afstande:
Skov - 50 meter
Dybesø - 170 meter
Strand - 800 meter
Sandflugtsplantagen - 200 meter
Rørvig Færgehavn - 1.800 meter

Ring direkte til mægler 40 68 60 37