Teglbrændervej 1, st. th., 2400 København NV

OMRÅDET: God beliggenhed i roligt kvarter med skønne grønne oaser, indkøb lige udenfor døren samt gode transportmuligheder i form af S-tog og busser. Og i nær fremtid kommer den nye metro cityring til bl.a. Nørrebro station kun få min. herfra.

EJENDOMMEN: Veldreven ejerforening i ejendom fra 1935, der byder på bl.a. vaskekælder, tørrerum, aflåst cykelkælder samt brugsret til eget kælderrum. Endv. gode P-muligheder på begge sider af ejendommen.

BOLIGEN: Super veldisponeret 2 værelses lejlighed, som er ideel til førstegangskøberen, som delelejlighed og/eller som forældrekøb. Fra lejlighedens fordelingsentré har man adgang til samtlige af lejlighedens rum - herunder et fint badeværelse med brus - samt et pænt og lyst køkken med god skabs- og bordplads. Endv. et dejligt stort soveværelse samt en skøn, lys stue med masser af indretningsmuligheder. Lejligheden fremstår nymalet og i rigtig fin og indflytningsklar stand.

En meget veldisponeret 2 værelses lejlighed, der skal opleves for korrekt bedømmelse. Ring for fremvisning på tlf. 33 11 40 20Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.