Livjægergade 40, 4. th., 2100 København Ø

Totalt istandsat lejlighed med sans for Feinschmeckeri!

OMRÅDET: Super beliggenhed i hjertet af Østerbro. En af Østerbros mest eftertragtede gader, midt i det attraktive Willemoeskvarter. Gåafstand til både Søerne, Kastellet, Langelinie, Classens Have, Østerport Station, kommende Metro Station på Trianglen, specialforretninger, caféer og handelsmiljøet på Østerbrogade. Ejendommen er placeret i kernen af Østerbro i stille og rolige omgivelser, men blot et stenkast fra Trianglen.

EJENDOMMEN: Flot, klassisk Københavnerejendom fra 1892 drevet af en sund ejerforening. Ejendommen byder på et hyggeligt, aflukket gårdmiljø med borde og bænke til fri afbenyttelse. Ejendommen har Østerbro's bedste legeplads som genbo. Fjernvarme, dørtelefon og til lejligheden brugsret til eget loftsrum. Lejligheden har fornyligt fået udskiftet vinduer.

Man er pt. i dialog om muligheden for altaner, men det er ikke endelig besluttet og afstemt på generalforsamling.

BOLIGEN: Lejligheden fremstår usædvanlig flot - og har i løbet af de sidste 1-2 år fået en gennemrenovering med sans for detaljer og godt håndværk. Lejligheden er fordelt således: fordelingsgang med adgang til samtlige af lejlighedens rum, herunder et komplet lækkert, nyistandsat køkken med tilhørende hårde hvidevarer. Et stort badeværelse med vaskesøjle og seperat brus. Endvidere et skønt lyst soveværelse med indbygget snedker skabe. Til sidst kan der nævnes lejlighedens midtpunkt og samlingssted i de to sammenhængende stuer (stuer en-suite) som er adskilt med franske døre.

En sjældent udbudt perle der må opleves for korrekt bedømmelse. Ring for fremvising på tlf. 33 11 40 20.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.