Løgstørgade 42, 4. th., 2100 København Ø

2V lejlighed, øverst beliggende med vestvendt fransk altan. Fantastisk velholdt og dejlig lejlighed. Ideel som forældrekøb

Indretning:
Flot lys, og indflytningsklar lejlighed med vestvendt fransk altan, hvorfra der er udsyn over Nordhavnen og Svanemøllebugten. Lejligheden fremstår med flotte lyse plankegulve, stuk og fyldingsdøre. Lejligheden er fordelt med en rummelig fordelingsentré, der fører dig ud til køkkenet og badeværelset, samt til lejlighedens store flotte stue og soveværelse. Lejlighedens køkken er i klassisk stil og frisket op, så det indeholder alle moderne bekvemmeligheder med bl.a. vaskemaskine. Meget flot og rummeligt badeværelse med fliser fra gulv til loft, vægophængt toilet med stort og lille skyl. I lejlighedens vestvendte stue er der fransk altan og endvidere god plads til både sofaarrangement og spisebord. Lejligheden har termovinduer.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i en klassisk murstensejendom fra 1915. Ejendommen fremstår flot og præsentabel. Ejendommen byder på et skønt og hyggeligt gårdmiljø med fin beplantning, legeplads og hyggekroge. Der er indlagt fjernvarme, kabel, dørtelefonanlæg. Endvidere er der indlagt fiber i ejendommen, 100/100 Mbps - kr. 100 pr. md. Ejerforening med en sund økonomi.

Kvarteret:
Lejligheden er beliggende i den blinde ende af Løgstørgade med kort gåafstand til det hyggelige cafe- og indkøbsstrøg omkring Østerbrogade. Bopa plads ligeledes i gåafstand. Lejligheden er samtidig tæt beliggende ved det kommende Århusgade Kvarter og Nordhavnen, hvor der inden for nærmeste fremtid vil komme hyggelige butikker, cafeer, strandpromenade mm. Lejligheden er beliggende kun 10 minutters gang fra Strandparken ved Svanemøllebugten, hvis man skulle få lyst til en svømmetur. Kort afstand til Nordhavn Station + anden offentlig transport, herunder den kommende metrostation ved Poul Henningsens Plads.

Leder du efter en 2 værelses- og indflytningsklar lejlighed, i flot stand, beliggende øverst i ejendommen med et fantastisk lysindfald, så ring direkte til mægler på 40 68 60 37 og anmod om en fremvisning.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.