Lauravej 23, st. th., 2500 Valby

OMRÅDET: Super beliggenhed i roligt nabolag i Valby, kun få min. gang fra Valby Langgades hyggelige caféliv, shoppingcentret Spinderiet, Valby station med S-tog og busser, fitness centre og meget mere. Endv. kun få min. på cykel til Søndermarken, Zoologisk Have, Frederiksberg Have mv.

EJENDOMMEN: Veldreven ejerforening der fremstår i god gedigen stand - der har i sælgers ejertid blevet lavet altaner, opgange, dørtlf., vinduer mv. og alle fælleslån for nærværende lejlighed er betalt af sælger.

LEJLIGHEDEN: Super lækker 2-værelses perle med nyere køkken, lækkert badeværelse samt nyt Douglas plankegulv. Fra lejlighedens fordelingsentré har man adgang til samtlige af lejlighedens rum, hvorfor lejligheden også er ideel som delelejlighed. Her er en dejlig, stor og lys stue med masser af indretningsmuligheder samt et godt regulært værelse, som er roligt beliggende mod den skønne, grønne gård. Badeværelset er med gulvvarme og brus - og køkkenet er fra HTH og med god skabs- og arbejdsplads samt gas.

Absolut en lejlighed der skal opleves! Ring for fremvisning på tlf. 33 11 40 20.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.