En super lækker to værelses, som er øverst beliggende i ejendommen og med masser af lys - lige til at flytte ind i. Ideel som forældrekøb.

Ring for fremvisning på tlf. 33 11 40 20.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20." />
Dalstrøget 125, 3. mf., 2870 Dyssegård

OMRÅDET: God og ugeneret beliggenhed nær S-tog station og busser samt indkøb/Netto 2 minutter fra hoveddøren. Kendetegnende for kvarteret er skønne grønne arealer og masser af luft og frirum. Endvidere gode P-muligheder på gaden og ejendommens egne mange parkeringspladser.

EJENDOMMEN: Sund og veldreven ejerforening med nyere termovinduer og varmeinstallation. Ejendommen er en fin gulstensejendom, opført i 1962 og byder bl.a. på dejlige grønne arealer, gode P-muligheder, aflåst cykelkælder samt brugsret til eget kælderrum.

LEJLIGHEDEN: Virkelig lækker og gennemgribende istandsat to værelses begynderlejlighed. Boligen indeholder: entré med indbygget garderobe, hvor der er installeret vaskemakine - og hvorfra man har adgang til et lækkert, nyere badeværelse med seperat brus og gulvvarme samt adgang til den skønne lyse stue med masser af indretningsmuligheder. Det fine nyere køkken er i åben forbindelse med stuen - kun adskilt med en halvvæg i "bar-højde" og hvor man kan sidde og spise. Endeligt et godt soveværelse med skydedør, der giver både køkken og værelset optimal udnyttelsesmuligheder.

En super lækker to værelses, som er øverst beliggende i ejendommen og med masser af lys - lige til at flytte ind i. Ideel som forældrekøb.

Ring for fremvisning på tlf. 33 11 40 20.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.