Frimestervej 8, mezz. th., 2400 København NV

Veldisponeret 2'er med altan og skønt grønt gårdmiljø

OMRÅDET: God beliggenhed i roligt kvarter med skønne grønne oaser, indkøb lige udenfor døren samt gode transportmuligheder i form af S-tog og busser. Og i nær fremtid kommer den nye metro cityring til bl.a. Nørrebro station kun få min. herfra.

EJENDOMMEN: Veldreven ejerforening med nyere renoveret kælder samt brugsret til virkelig lækkert, grønt gårdmiljø. Ejendommen er opført i 1937 og byder bl.a. på fibernet, fællesvaskeri, tørrerum, cykelkælder samt brugsret til eget kælderrum.

BOLIGEN: Super veldisponeret 2 værelses lejlighed, som er ideel til førstegangskøberen, som delelejlighed og/eller som forældrekøb. Fra lejlighedens fordelingsentré har man adgang til samtlige af lejlighedens rum - herunder et fint badeværelse med seperat brus, idet man har taget en bid af køkkenet. Endvidere et fint køkken med god skabs- og bordplads samt udgang til en hyggelig altan ud mod den skønne, lukkede og grønne gård. Endv. regulært soveværelse samt rummelig stue med masser af indretningsmuligheder.

En meget veldisponeret 2 værelses lejlighed, der skal opleves for korrekt bedømmelse. Ring for fremvisning på tlf. 33 11 40 20Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.