Herninggade 1, 2. th., 2100 København Ø

OMRÅDET: Super beliggenhed på hjørnet af Århusgade og Herninggade, et stenkast fra Nordhavn station med S-tog og busforbindelser - uden gener herfra - og med Århusgades hyggelige små butikker, cafeer mv. Endvidere kort gåafstand til Østerbrogade, fitnesscenter lige om hjørnet samt wellness i Charlottehaven. Meget kort opsummeret har man alt indenfor kort rækkevidde.

EJENDOMMEN: Veldreven ejerforening bestående af 70 boliger. Ejendommen er opført i 1935 og byder bl.a på fælles gård, hvor man har cykelskur og barnevognsskur samt grilpladser. I ejendommens kælder har man også cykelparkering, fællesvaskeri samt tørrerum - og til lejligheden brugsret til eget kælderrum.

LEJLIGHEDEN: En super lækker to-værelses lejlighed, der i sælgers ejertid har fået den helt store og grundige omgang - herunder nyere køkken samt badeværelse. Boligen er indrettet således: fordelingsentré med adgang til det lækre køkken, bestående af hvide tidsløse elementer og stålgreb, integreret komfur og ovn samt lækkert, sort granit bordplade. På modsatte side af gangen, har man adgang til det moderniserede badeværelset med gulvvarme og seperat brus. Endelig byder lejligheden på en skøn, stor og lys stue med udgang til hjørnealtan - samt et fint og regulært soveværelse med plads til garderobe og seng.

En top lækker og indflytningsklar to-værelses bolig. Ring for fremvisning på tlf. 33 11 40 20.


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.