Edvard Thomsens Vej 81, 2. 4., 2300 København S

Flot treværelses med solrig altan og skøn beliggenhed lige ud til Byparken - med Fælleden i forlængelse og Field's få hundrede meter fra din hoveddør. Du kommer til at bo i Ørestadens epicenter, hvor der er masser af liv og muligheder, hvor du har femminutters gang til metroen og alt lige fra golfbane til caféer i magelig afstand. Her - mellem lufthavnen og Indre By - finder du kort sagt en uvurderlig kombination af fred, natur og spændende urban udvikling.

Ejendommen er opført i 2006 og tilbyder både elevator, kælderrum, dørtelefon og cykelkælder - og grønne fællesfaciliteter finder du naturligvis til overflod i byparken, der indeholder både boldbane, hundegård, hyggekroge, legepladser og masser af grønt til øjet. På din egen sydvestvendte altan er det netop denne dejlige og fredfyldte udsigt, du kan nyde!

Lejligheden er tiltalende og velholdt med lyse parketgulve overalt og en luftig fornemmelse i samtlige rum. Den brede entré med indbygget garderobeskab sender dig direkte ind i det åbne miljø, som stue og køkken udgør i en skøn forening. I den ene ende flotte, hvide køkkenelementer og hårdehvidevarer i stål samt plads til spisebordet - i den
anden hyggehjørne til sofaen og udgang til den lækre altan. Lejlighedens to værelser er begge rummelige, det samme gælder badeværelset, der foruden granitbordplade, underskabe, vaskesøjle, bruseniche og væghængt toilet byder på en tidløs stil med mørke klinker på gulvet og hvide på væggene.

En elegant og moderne bolig på en af Ørestadens mest eftertragtede beliggenheder!Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.