Absolut en ejendom der skal opleves for korrekt bedømmelse. Ring for fremvisning på tlf. 33 11 40 20.


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20." />
Liljevej 10, 2970 Hørsholm

Ekstraordinært flot og gennemgribende renoveret ejendommen med nyt køkken, to nye badeværelser og m.m.

EJENDOMMEN: Top tunet og gennemgribende renoveret 1-plans villa beliggende i roligt kvarter. Indvendigt har ejendommen netop fået den helt store, forkromet renovering med nyt køkken fra La-Carta køkkener samt to super lækre badeværelser - alle tre rum med gulvvarme. Og i hele huset er der trukket ny el i væggene.
Boligen er indrettet således: Kombineret entré/bryggers med ny vaskemaskine og tørretumbler samt nyt gasfyr - hvorfra man har adgang til fordelingsgang med husets første 3 værelser samt det ene, store badeværelse med kar og brus. Endvidere en skøn, lys og rummelig stue, der er i åben forbindelse med køkkenet med alle hårde hvidevarer (fra Siemens) samt med udgang til den skønne, grønne have, hvor der netop er lagt ny granit terrasse og nyt græs. I forlængelse af stuen har man det sidste soveværelse og det ny-etablerede badeværelse med brus. Her er egen indgang/udgang - eventuelt til den hjemmeboende teenager. Nyisoleret loft.

Udvendigt er alt træværk blevet udskiftet og malet, ejendommen har fået nye tagrender, taget blevet højtryksspulet, der er kommet nye vinduer og døre i - og meget mere.

NÆRMILJØET: Kvarteret omkring Liljevej er helt ideelt for børnefamilier - her er sikker færden og mulighed for masser af legekammerater. Endvidere mange udendørsaktiviteter og et godt naboskab. Boligen er centralt beliggende ved indkøb som Rema1000 og Menu ved Kongevejscentret, samt offentlige transportmidler ved Rungsted Station og motorvejen E20 mod København.
Man er i kort cykel-/gåafstand fra Hørsholm Midtpunkt og omgivet af grønne og naturskønne omgivelser ved Usserød Å, med mulighed for hyggelige gå- og løbeture. "Ahornhuset", som er en af de populære private daginstitutionen er beliggende for enden af Liljevej på Ahornvej - og de lukkede stisystemer, giver en nem og hurtig smutvej til bl.a. Usserød Skole.

Absolut en ejendom der skal opleves for korrekt bedømmelse. Ring for fremvisning på tlf. 33 11 40 20.


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.