Drejøgade 26C, st. 4., 2100 København Ø

OMRÅDET: Super beliggenhed i roligt kvarter med alt indenfor kort rækkevidde - her kan nævnes Netto lige udenfor døren, S-tog og busser samt kort fra den kommende Metro-cityring. Endv. gode P-muligheder enten i ejendommens P-kælder (mod betaling) eller parkeringsplads foran ejendommen (mod en mindre betaling) eller på gaden.

EJENDOMMEN:Ejendommen er opført i 1974 og er drevet af yderst velfungerende ejerforening. Ejendommen fremstår i rigtig fin stand bl.a. med nyere tag - og der er lavet en vedligeholdelsesplan, således ejendommen konstant holdes i god stand og løbende er under forbedring. Ejerforeningen byder på mange ting - herunder fælles vaskeri, 3 fælles tagterrasser hvor der må grilles mv., festlokale i kælder med plads til ca. 40 gæster og til lejligheden brugsret til eget kælderrum. Læs evt. mere om ejerforeningen (parkering, vaskeri mv.) på foreningens hjemmeside www.drejoegaarden.dk.

BOLIGEN:Lejligheden er meget veldisponeret og fremstår i flot stand. Boligen er fordelt således: Entré med reolsystem til garderoben, overtøj og sko, lækkert rummeligt badeværelse som er moderniseret (i 2013) af sælger samt skøn, lys stue med masser af indretningsmuligheder og udgang til en skøn solrig altan. I åben forbindelse med stuen har man et mindre, men pænt og veludnyttet køkken med god skabs- og bordplads.

Absolut en lejlighed der skal opleves! For fremvisning ring på tlf. 33 11 40 20.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.