Ben Websters Vej 14, 2. 3., 2450 København SV

OMRÅDET: Super beliggenhed på Sluseholmen for foden af Københavns kanal, hvorfor man har en skøn vandsigt op langs kanalen. Nærmiljøet byder på dagligvarebutik lige om hjørnet, hyggelig lille café, havnebad, bus og havnebus ind til centrum. Gode P-muligheder på gaden, men også mulighed for tilkøb af egen P-plads i aflåst parkeringskælder. På sigt kommer Metroen også til Sluseholmen og forbindes med det øvrige Metrosystem, herunder igangværende cityring.

EJENDOMMEN: Flot nybyg fra 2006 drevet af velfungerende ejerforening med billige fællesudgifter, skønt, grønt gårdmiljø, elevator og ikke mindst stor vestvendt altan til lejligheden. Parkeringskælder under ejendommen, hvor der er mulighed for købe egen P-plads. Pris kr. 150.000,-.

BOLIGEN: Lejligheden indeholder skønt åbent spisekøkken med udgang til den skønne solrige altan, lækkert, stort badeværelse med gulvvarme, vaskesøjle og seperat bruseniche samt et godt disponibelt rum, som er ideelt som walk-in-closet eller pulterrum. Endvidere delig lys stue med vandudsigt gennem de store gulv-til-loft vinduer og masser af indretningsmuligheder. Og endeligt et dejligt rummeligt soveværelse med indbygget skab/garderobe.

En virkelig skøn og lys lejlighed, som skal opleves! Ring for fremvisning på tlf. 33 11 40 20.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.