Ny Strandvej 54, 3060 Espergærde

En enestående mulighed for familien som ønsker et overkommeligt HÅNDVÆRKERTILBUD - med mulighed for tilbygning af 1. sal!!!

OMRÅDET: Ejendommen ligger tilbagetrukket fra Strandvejen i Espergærde - kun få min. gang fra Øresund, Espergærde Station, skole, Gymnasium, og fritidsordning og kører man få minutter mod syd kan man opleve Louisiana Museet, Humlebæk Havn, Humlebæk by mv.

EJENDOMMEN: God og gedigen murstensvilla fra 1973, som er indrettet således: Entré med adgang til WC på den ene side og køkken til modsatte side. Køkkenet er i åben forbindelse med den skønne, store stue, hvorfra man også har adgang til haven. Endvidere 3 gode regulære værelser - samt badeværelse med brus og et bryggers. Der er naturligvis nem adgang til boligen både via bryggers samt entréen.

Ejendommen trænger til en kærlig, men overskuelig, opløftende hånd, hvorfor her er rig mulighed for at sætte eget præg på materialer og udformning. Der er allerede etableret installation til (vandbåren) Gulvvarme som blot skal tilsluttes.

Endvidere foreligger der løsningsforslag fra Arkitekt omkring mulighed for at opføre en 1. sal på huset og dermed få en større bolig til den store/pladskrævende familie.

For fremvisning ring på tlf. 33 11 40 20.


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.