Damgårdsvej 79, Niverød, 2990 Nivå

Hvis man siger Nivå er der mange der tænker på Damgårdskvarteret. Damgårdskvarteret er absolut et af de mest eftertragtede områder I Nivå med masser af stemning, tæt på byen, havet, indkøb og tæt forbindelse til motorvejen uden at man ser eller høre den.

Alt dette udspringer fra kun en ejendom, Damgården. Damgården, som dette populære kvarter er opkaldt efter, er nu sat til salg og kan blive en perfekt perle for familien i fremtiden. En sjældent udbudt ejendom der summer af stemning i rolige omgivelser tæt på naturen med rige udfoldelsesmuligheder for børnene I et sikkert lukket miljø. Man kan sige det kort. Denne ejendom indeholder alt hvad man kan ønske sig både indvendigt og udvendigt med en beliggenhed på en lukket vej i et roligt og børnevenligt kvarter med udsigt til grønne områder og hurtig stiforbindelse direkte til skoler, indkøbscenter og Nivå Station, strand, havn og skov.

Velkommen til Damgården, Damgårdsvej 79, 2990 Nivå.

Huset ligger I hjertet af Damgårdskvarteret på en meget stor hjørnegrund omkranset af en smuk have med sjældne frugttræer, stokroser og andre prydtræer. En oase der fanger folk med det samme når man træder ind på ejendommen.

Huset indeholder i stueetagen 187 dejlige kvardratmeter med mange smukke detajler hvor omdrejningen er stueetagen med det åbne forløb omkring køkkenet, den store stue og pejsestuen, alle med direkte adgang ud til den ca. 100 m2 store terasse og have. Derudover 2 dejlige værelser af god størrelse samt stort badeværelse og bryggers.

1.Salen.
1.Salen er pt. under ombygning /renovering hvor der indrettes ca. 85 m2 dejlig bolig. Indeholder, 2 store gavlværelser der vender henholdsvis vender mod øst og vest, badeværelse og toilet. Hvis man ønsker at separerer boligen er der indlagt installationer så der kan indrettes et køkken i forbindelse med den store lyse stue/alrum. Stue/alrum har et smukt lysindfald med panorama vinduer ud mod haven på den ene side og view så langt øjet rækker ud over Damgårdskvarteret og det åbne land på den anden side.

Ejendommen er velegnet til den store familie enten som en samlet bolig eller delt bolig.

Ejendommen overtages som projekt ejendom hvor køber færdiggøre renovering. Køber overtager byggematerialer, herunder helt nyt plankegulv til 1.salen.

Der kan udstykkes en grund på ejendommen ca. 700 m2. I dette område andrager prisen på en byggegrund kr. 1.500.000 inkl. byggemodning.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.