Heldbovej 97, 2. th., 2500 Valby

OMRÅDET: Rolig og ugeneret beliggenhed med gode P-muligheder og kun få min. gang fra indkøb/Netto, samt S-tog og busser. Endv. lige om hjørnet fra den skønne park med boldbane, borde og bænke til fri afbenyttelse samt rig mulighed for løbeturen eller blot slikke sol og nyde sommerens solstråler.

EJENDOMMEN: Stor og yderst veldreven og sund andelsboligforening, som består af 545 andelsboliger, 39 lejeboliger og 4 erhvervslejemål samt 213 øvrige lejemål (kældre, garager mv). Ejendommen er fra 1949 (A/B stiftet i 1996) og byder på skønne, grønne arealer, mulighed for privatparkering, cykelkælder, fælles vaskeri, fjernvarme, dørtlf. og legeplads til børnene.

LEJLIGHEDEN: Rigtig fin og veldisponeret to værelseslejlighed, som også er velegnet som delelejlighed. Lejligheden indeholder: fordelingsentré med adgang til badeværelse med brus, et godt lyst køkken samt en dejlig lsy stue og soveværelse - alternativt to gode værelser såfremt lejligheden skal deles. I hele leligheden er flot parketgulv.

Lejligheden fremstår indflytningsklar og med mulighed for hurtig overtagelse. For fremvisning ring på tlf. 33 11 40 20.Vurderingsprincip: Andelskronen er beregnet på baggrund af den offentlige vurdering.


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.