Gammel Kalkbrænderi Vej 64, 1. th., 2100 København Ø

OMRÅDET: Super beliggenhed på Østerbro på sidegade til Strandboulevarden og lige om hjørnet fra Nordhavn station i bogstaveligste forstand (dog uden gener herfra). Endv. kun få min. gang fra Østre Gasværk, Fællesparken, Østerbrogades mange specialforretninger og hyggelig caféliv mv.

EJENDOMMEN: Meget veldreven andelsboligforening, bestående af 37 andelshavere. Ejendommen er blevet byfornyet i 2000, hvor A/B også blev stiftet. Ejendommen byder bl.a. på fælleslokale med fuldt udstyret køkken og service. Fællesvaskeri, hyggeligt gårdmiljø, termovinduer, stor cykelkælder samt brugsret til eget loftrum

LEJLIGHEDEN: Skøn lys 2 værelses lejlighed som har helt nybehandlede og hvidpigmenteret plankegulv, nymalet vægge og paneler og derfor lige til at flytte ind i. Fra entréen har man adgang til et godt og rummeligt badeværelse (af københavnerstandarder) med gulvvarme og brus. En dejlig lys stue med åben adgang til flot køkken med god skabs- og bordplads, Smeg komfur/ovn, ny opvaskemaskine mv. Køkkenet er gårdvendt og med stort glasparti mod den hyggelige gård og med mulighed for lille spiseplads. Endeligt et stort soveværelse der ligesom stuen har flot, lyst plankegulv.


Vurderingsprincip: Andelskronen er beregnet på baggrund af den offentlig ejendomsvurdering pr. 01.10.2012


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.