Nørre Voldgade 26, ST., 1358 København K

Bo i dette charmerende og rolige baghus med egen terrasse – gemt væk fra byens sus!

Tænk engang at kunne kalde Nørre Voldgade med Nørreport, Torvehallerne og den fantastiske park Østre Anlæg for sine nærmeste naboer og stadig bo ganske uforstyrret uden at blive generet af trafik og larm i hjertet af København K.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det præcis, hvad du har i vente med denne lejlighed, som ligger gemt helt roligt og fredfyldt i et baghus på adressen Nørre Voldgade 26, st. Derfor skal du bestemt heller ikke føle dig utryg ved at rykke ind i en stuelejlighed midt i byen, da du her bor komplet afskærmet for indkig af enhver art. Læn dig blot tilbage, og nyd den sjældne kombination af at være LIGE midt i centrum, men stadig leve tilbagetrukket med mulighed for at slå alle dine dobbeltdøre op direkte til terrassen eller den hyggelige baggård.

Lejligheden byder på 68 veludnyttede kvadratmeter, og den attraktive planløsning med spisekøkken, separat stue, værelse og et kæmpestort badeværelse gør boligen ideel for dig, der gerne vil bo alene eller sammen med din partner – uanset alder, da både unge og ældre ben kan være med, når der står "stuen" på postkassen. Via hoveddøren ankommer du direkte til det pæne køkken og opholdsrum, som kombinerer et flot, stilrent hvidt køkkendesign med rigtig god gulvplads, så du kan indrette en dejlig spise- og siddekrog. Her kan du endvidere åbne de dobbelte glasdøre direkte ud til din egen private terrasse, som er skøn at tage i brug på en solskinsdag eller bare til at benytte til alverdens krukker og krydderurter.

Ved siden af køkkenet folder en rummelig stue sig ud med dejlig gulvplads til sofahjørnet, skrivebordet og bogreolerne, og i forlængelse heraf har du adgang til det hyggelige soveværelse – fra begge disse rum kan du også åbne glasdørene direkte ud til den brostensbelagte gård, hvilket giver en unik følelse af ekstra luft, plads og frihed. Prikken over i'et i den flotte indretning er uden tvivl det store badeværelse, som har det hele – både et separat brusemiljø, men også integreret vaskemaskine og tørretumbler.

Her bor du vitterligt ét skridt væk fra byen – men alligevel så langt væk, takket være den rolige placering. Hvad mere kan man drømme om?Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.

Vi tilbyder også køberrådgivning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.