Palermovej 19, 1. tv., 2300 København S

OMRÅDET: Skøn, ugeneret beliggenhed i roligt kvarter - og oveni købet tilbagetrukket fra vejen, hvor man har gode parkeringsmuligheder. Få minutters gang herfra, har man to Metro stationer (Øresund station & Lergravsparken station), Amager Strandpark, Lergravsparken og Kløvermarken mv. Med Metroen har man nem adgang til hele byen - herunder Amager Centret, City m.m.m.

EJENDOMMEN: Meget sund og veldrevet andelsboligforening, der består af 278 andelslejligheder og 1 styk erhverv. Ejendommen er fra 1937 og byder på et dejligt grønt havemiljø med borde og bænke til fri afbenyttelse, legeplads til børnene mv. samt fællesvaskeri og til lejligheden brugsret til eget kælderrum. Endv. billig Internet og TV i ejendommen.

LEJLIGHEDEN: Stor og meget veldisponeret et værelses lejlighed, som er fordelt således: Fordelingsentré med plads til overtøjet og skoene (eller skab til garderoben) samt direkte adgang til det rummelige badeværelse med brus. Skøn, stor og lys stue med plads til det hele - og med nyslebet og flot parketgulv. Fra stuen er udgang til en af lejlighedens to altaner, hvorfor man har kig ned til ejendommens hyggelige grønne have. Endeligt et pænt køkken med god skabs- og arbejdsplads inkl. alle hårde hvidevarer - samt adgang til lejlighedens anden altan, som er mindre men alligevel god i forlængelse af køkkenet.

Ring allerede nu for fremvisning på tlf. 33 11 40 20.Vurderingsprincip: Andelskronen er beregnet på baggrund af den offentlige vurdering.


Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.