Gothersgade 93, 4. th., 1123 København K

Helt unik udsigtslejlighed på Gothersgade med fri udsigt over Kongens Have. Lejligheden er øverst beliggende i ejendommem uden generende overboer og uden skrå vægge.

Man er kun et par min. gang fra Kgs. Nytorv, alle de spændende små specialforretninger, Strøget og Nørreport st. med tog, Metro og busser. Ejendommen har dørtlf., cykelparkering i den hyggelige gård, brugsret til eget loftsrum og ikke mindst en helt fantastisk tagterrasse med udsigt til Rundetårn samt mange af byens flotte tårne.

Lejligheden byder på fordelingsentré med adgang til 2 gode regulære værelser - den ene med pragtfuld udsigt over Kongens Have samt en dejlig lys og stor stue.ligeledes med udsigt over Kongens Have. Ensuite med stuen og i forlængelse af entreen har man en skøn stor spisestue i åben forbindelse med køkkenet. Via mellemgang gives der adgang til rummeligt badeværelse med seperat bruseniche.

En helt unik bolig - her skal du være hurtig! Ring for fremvisning på tlf. 33 11 40 20.Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 11 40 20.