Hvad oplever du på din rejse som kunde hos Kvadrat Bolig?


Som sælger vil du opleve, at vi ikke
kun sætter din bolig til salg
Hos Kvadrat Bolig ved vi, at dét at sætte sin bolig til salg, er en stor og ofte tung beslutning. Vi er til for at hjælpe dig gennem hele processen - fra beslutning til salg. For at kunne udføre vores arbejde optimalt, vil vi lytte til alt det, du ved om din bolig: Hvorfor købte du den, hvordan har det været at bo i den, hvilke krav og forventninger har du selv fået indfriet, var der noget du ville have ønsket du havde ændret i indretningen eller i funktioner, og hvorfor ønsker du at sælge nu.


Vores præsentation af din bolig er ikke en standard præsentation
Vores udgangspunkt er, at alle boliger er unikke. Derfor mener vi også, de skal præsenteres unikt. Vores boligstylister aflægger besøg, inden vores fotograf møder op. Sammen med boligstylisterne drøftes den nuværende indretning og de tiltag, der kan iværksættes, så din bolig bliver præsenteret på den mest optimale måde. Det kan være alt fra at male en væg, et gelænder, rette en tagrende eller fjerne visse møbler i salgsperioden - alt sammen i den dybeste respekt for dig og dit hjem.
Vores fotografer har erfaring fra magasin- og kunstverden, hvor det er essentielt, at der gengives skarphed, detaljer og følelser i hvert eneste foto.


Du købte dit hjem med dine følelser, og det gør den næste ejer også
Alle vore beslutninger træffes med vores følelser. Det er vi meget bevidste om hos Kvadrat Bolig. Du har valgt Kvadrat Bolig som din mægler, fordi det føles rigtigt inde i dig, og fordi du allerede nu har tillid til, at vi finder den rigtige køber. Din bolig bliver købt af en ny ejer, som føler, at det er trygt og dejligt at skulle bo i netop din bolig. Derfor er det vigtigt, at vi helt fra præsentationen af dit hjem i salgsopstillingen, på vores hjemmeside, på søgemaskinerne og ikke mindst på de sociale medier, arbejder med at præsentere boligen på en måde, så vi får vækket flest mulige følelser hos de potentielle købere som muligt. Derfor bruger vi ekstra megen energi på at vælge de rigtige fotografer, stylister og tekstforfattere.


Vi vil i virkeligheden meget mere end kun at sælge din bolig
Vi vil være din og din families ejendomsmægler og hjælpe med alle jeres køb,  jeres salg og eventuelle udlejninger. Vi tror på, at vedkommenhed og den rigtige service skaber relationer til glæde og gavn for alle. Vi vil invitere til foredrag om studieboliger, om udstykning af parcelhusgrunde, køb af fast ejendom i udlandet samt om  bolig-finansiering til studerende og til pensionister. Emnerne er uudtømmelige.
Vi holder ikke kun døren for dig, og for dem, der skal se på din bolig. Vi stiller relevante og vedkommende spørgsmål, så vi løbende kan forventningsafstemme og levere lige det ekstra, der skal til, for at være familiens boligrådgiver gennem hele livet.


Vi arbejder ud fra metoden en for alle og alle for en
Hos Kvadrat Bolig har du en fast kontaktperson, nemlig den mægler du mødte i din bolig, og som du har indgået salgsaftalen med om salget af din bolig. Men dine relationer ikke med Kvadrat Bolig slutter ikke her. Vi gør nemlig en dyd ud af, at alle vores Kvadrat Team Playere har netop din bolig til salg. Det betyder, at uanset hvor i landet vores Kvadrat Team Player er, er din bolig med i deres rådgivning overfor potentielle købere. Vi er konstruktive og løsningsorienterede i vores dagligdag, hvilket som sælger giver dig, det bedste fra alle verdener hos os. Vore to ledestjerner er lønsomhed og transaktion - vi siger det og vi gør det.


Vi er selvfølgelig også lidt som alle de andre
Kvadrat Bolig sørger for, at alle vore boliger uden undtagelse annonceres på de kendte og traditionelle søgemaskiner - Boligsiden.dk og Boliga.dk
Kvadrat Bolig er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) og har tegnet ansvars- og garantiforsikring, der gælder ved formidling af fast ejendom i Danmark. Forsikringen er tegnet hos Tryg via vores medlemskab hos ejendomsmæglernes faglige organisation DE. Du kan læse mere på de.dk og tryg.dk


Kvadrat Bolig er en landsdækkende mæglerkæde - og uafhængig af banker og kreditforeninger
Kvadrat Bolig er privat ejet og vi gør en dyd ud af at være uafhængige. Vi arbejder sammen med alle, og gør det fordi vi mener, at det skaber de bedste resultater for vores kunder. Alle boliger og dermed kunder er unikke - derfor behandler vi alle individuelt.

Kontakt os på mail@kvadratbolig.dk eller på tlf. 33 11 40 20 for en gratis vurdering af dit hjem.

Du har altid vores vurdering senest 24 timer efter vi har sagt på gensyn ved din hoveddør.

 

 

Hvad er din bolig værd?

Kontakt os for en gratis og uforpligtende vurdering af din boligs værdi

februar 2019

MTOTFLS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728