Hvorfor vælge Kvadrat Bolig


Kvadrat Bolig er en dynamisk selvstændig landsdækkende ejendomsmæglerkæde, der er dit bevidste og salgsstærke alternativ til de store bankejede ejendomsmæglerkæder.

Vi sætter en ære i altid at give vores kunder en objektiv, ærlig og altid en betjening, der er ud over det sædvanlige, krydret med en glad og positiv tilgang til alle bolighandelens elementer.

Vores kunder er altid velinformerede og opdaterede om hele salgsforløbet indtil boligen er helt solgt.

Vores nærværende team er opflasket med salg. Salg er vores hverdag og vi elsker det. Find et arbejde du elsker, og du behøver ikke at arbejde én dag mere i dit liv.

Vores drøm om at skabe en mæglerkæde med effektive salg og glade kunder, er nu en realitet.
Og vi vil gerne have at du bliver vores næste glade kunde.

Vil du have solgt din bolig af et engageret positivt team, så er vi kun et opkald væk - 00 45 33 11 40 20

Vi kan bl.a. hjælpe med at vurdere (og sælge/udleje) følgende:

- Alle typer boliger - ejerlejligheder, andelsboliger, villaer, ideelle anparter, sommerhuse både i   Danmark og i udlandet.
- Projektsalg
- Udlejningsejendomme
- Vurdering til brug for bank / kreditforening i forbindelse med lån (omlægning af lån eller lign.)
- Optimering af hele ejendomsporteføljer.

Vi kan tilbyde udarbejdelse af projektoplæg og projektsalg af lejligheder/boliger.

Desuden kan vi også hjælpe med salg af erhvervsejendomme og udlejning af samme. Og vi kan give dig gode råd og vejledning i forbindelse med dit salg, således du får mest muligt ud af salget.

Medarbejdere

Klaus Engberg

Salg, vurdering og udlejning DK & DE

Manuela Rasmussen

Ejendoms- og Selskabsadministration

Ellen Rye Petersen

Sekretariatschef, salg og vurdering

Eydis Dali

Ejendomsmægler MDE

Thomas V. Sørensen

Salg, vurdering og udlejning

Jason Woods

Ejendomsmægler MDE

VibekeThunø Zarp

Salg, vurdering og udlejning

Martin Bjørn

Salg, vurdering og udlejning

Lidt om os

Kim Borch
49-årige Kim har været selvstændig i ejendomsbranchen siden 1996, og erfaringspaletten indenfor ethvert aspekt af ejendomshandel og udvikling er derfor mangfoldig såvel som specialiseret. Med sig i kompetencebagagen har den indsigstfulde og driftige entrepreneur desuden ni års erfaring indenfor bank- og forsikringsbranchen. Kim har gennem de sidste 21 år udviklet og handlet bolig- og erhvervsejendomme i eget regi samt for utallige kunder. Han har et særligt øje for enhver ejendoms potentiale og ynder at dele ud af sine kendskaber og kundskaber - til glæde for både sælger, køber og kollegaer. Udover i Danmark har han også drevet ejendomshandel og admnistration i både Tyskland og England. 
Jason Woods
Jason, 37, har siden 2004 beskæftiget sig med vurdering og salg af boliger i Købemhavn og Nordsjælland. Respekt for køber, respekt for sælger, respekt for ejendommen, er Jasons mantra, hvilket han efterlever til fulde. Med sig har den professionelle mægler en bred erfaring fra nogle af Danmarks store mæglerkæder samt som indehaver af Københavnerboliger, der dannede grundstenen for Kvadrat Bolig. Jason er professionel til fingerspidserne, og sikrer altid kunden det optimale resultat. Både når det drejer sig om de juridiske aspekter og den personlige kontakt.
Manuela Reith Rasmussen
Hun har flere end 30 års erfaring med lejeret, ejendomsdrift og optimeringer, og er specialist indefor due diligence samt komplekse lejesager. 57-årige Manuela har et know how og erfaring som er opnået over mange år hos Danmarks førende ejendomsselskaber, advokatkontorer og som selvstændig, og er kendt for sin grundighed, akuratesse, integritet og vedholdenhed, og fungerer endvidere som coach og mentor for erhvervslivet. Manuelas mangeårige indsigt i markedet og hendes evne til at forhandle samt formulere komplekse sager er uovertruffen og af stor værdi for vore kunder.

Hvad kan vi hjælpe med?

Indtast dine spørgsmål her og vi vender tilbage ASAP